Здравейте, ние сме Ивалин и Вержиния, специалисти по Аюрведа, завършили интензивно, целодневно обучение и клас за напреднали (Advanced Diploma in Ayurveda) в колежа по Аюрведа – Австралия с проф.Джейсън Чандлър. Практикуваме класическа Аюрведа повече от 13 години и сме основателите на „Домът на Аюрведа“ в китното българско селце Малоградец. То е разположено в полите на Стара Планина в близост до Велико Търново. 1487Спазваме класическите аюрведични практики и се стремим да следваме това, което ни е учил нашият учител с повече от 45 годишна практика. При нас може да дойде този, които има силно желание да се почувства по-добре и да бъде отворен към света на древното познание и мъдрост. Аюрведа изисква поемане на отговорност за състоянието си.

1474В „Домът на Аюрведа“ помагаме предимно на млади двойки желаеши да заченат, да си родят и отгледат здрави българчета.  Аюрведичното познание дава възможност да си помагаме с правилен начин на живот, прочиствания и хранене. Нашата истинска цел е да предадем знания, работещи практики и оздравителна енергия като се даде началото на една позитивна промяна.

Интензивното обучение и дългогодишния практически опит ни дадоха силата да създадем “Домът на Аюрведа” тук в България, с най-голямото ни желание да сме част от енергийният и духовен преход и да бъдем полезни на род и родина.

Ние сме млади хора с големи сърца, обикнали древното познание на Аюрведа,
използвайки го всеки ден. Наслаждаваме се на живота в баланс с природата и трите си деца и се надяваме да успеем да предадем тази балансирана енергия и на нашите гости.

„Домът на Аюрведа“ е създаден, за да помага да се постигне енергиен, духовен и физиологически баланс на Вата Пита и Кафа. Златната среда е основен принцип в Аюрведа, затова при нас всичко е плавно, без екстремни практики, нежно и естествено. Специализираме в помощ на хора, желаещи да заченат здраво и красиво дете, помагаме по време на бременност, раждане и след родилни грижи. 1432Младите двойки могат да се възползват от нашите специално разработени програми, съобразени с техните възможности и комфорт. Ние се грижим за вас всеки един момент от деня индивидуално, според нуждите и желанията ви. В „Домът на Аюрведа“ се настаняват максимум двама човека. Това гарантира ефективно и внимателно отношение към всеки, включващо до 5 Аюрведични процедури всеки ден, Аюрведични беседи и домашно приготвена Аюрведична храна.

1422При нас освен красива природа, тих и спокоен живот с положителна енергия ще получите и уникални Аюрведични процедури за успокояване на супер активен ум, за постигане на енергиен, емоционален и душевен баланс. Разчитаме на процедурите Широдара (пускане на топло масло в областта на третото око) и абианга (масаж на главата и цялото тяло), които в комбинация с всичко останало дават чудесни резултати.

В „Домът на Аюрведа“ се провеждат индивидуални обучителни програми (Аюрведичен терапевт I или II степен).

Домът на Аюрведа е специално място за хора желаещи да се учат и да се променят към по-добро. За да се случи това има нужда от определени ограничения. Тук няма светски живот и забележителности, спазват се режима на къщата и не се консумират алкохол и месо по време на престоя (освен като лекарство по чаша от домашната бира на Ивалин). Отдаденост и готовност да се спазват препоръките дадени от нас са от най-голямо значение и правят голяма разлика в крайните резултати.


Logo Documents 2018

Ивалин 0877 717153, Вержиния  0876 717193

ayurforlife@gmail.com

 

Домът на Аюрведа се намира в село Малоградец, в полите на Стара Планина, на 7км южно от гр. Антоново и само на 10 минути от главния път София – Варна. Има автобусен транспорт от София и Варна  до Антоново с Етап/Адрес и Юнион Ивкони.

София – Малоградец: 279км – около 4 часа с кола
Варна – Малоградец: 171км – около 2 часа с кола
Велико Търново – Малоградец: 58км – около 1 час с кола

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.